• blog_07312012_valerio_leather_2_popup.jpg
  • leather.jpg
  • s.jpg
RizVN Support

آمار بازدید


امروز0
دیروز2
این هفته31
این ماه183
آمار کل95205

تاثیر طعم دهنده های خوراک بر روی کیفیت تخم مرغ و گوشت

بعضی از ترکیبات مطبوع کننده خوراک، موجب بهبود طعم تخم مرغ می شوند. استفاده از این گونه افزودنی ها موجب می شود که طعم تخم مرغ در مدت زمان طولانی ذخیره سازی و حتی تحت دمای بالای محیطی، تغییرات نامطلوبی نداشته باشد.

این موضوع در مورد کیفیت گوشت هم صادق است.

در یکی از مطالعات صورت گرفته در این ارتباط، مشخص گردید که در گروه دریافت کننده جیره غذایی حاوی مواد طعم دهنده، درجه کیفیت گوشت 1/5 و در گروه شاهد درجه کیفیت گوشت 5/4 بود.

مواد مطبوع کننده جیره غذایی طیور همچنین موجب کاهش تولید کلسترول مضر در درون گوشت می شوند.

به عنوان نمونه، مطالعات انجام گرفته بر روی پودر سیر نشان می دهد که در این جیره ها، فعالیت آنزیم هایی که موجب تبدیل کلسترول به اسیدهای صفراوی می شوند، افزایش می یابد.

به این ترتیب کلسترول بسیار ناچیزی در لاشه ذخیره خواهد شد. در سال های اخیر، زیره سیاه که یکی از مواد مطبوع کننده خوراک (نان و پنیر) در کشورهای عربی است، در جیره غذایی جوجه های گوشتی هم به میزان 500 تا 2000 پی پی ام مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از این ماده در جیره غذایی جوجه های گوشتی می تواند موجب کنترل آلودگی گوشت به انواع باکتری های بیماریزا از قبیل سالمونلا، استرپتوکوکوس و استافیلوکوکوس شود.

زیره سیاه همچنین می تواند موجب بهبود عارضه استرس گرمایی، افزایش ایمنی جوجه ها در مقابل بیماری هایی از قبیل نیوکاسل و کوکسیدیوز شود.

این ماده افزودنی با تحریک غدد تیروئید، موجب افزایش قابلیت باروری در خروس ها می شود.