• blog_07312012_valerio_leather_2_popup.jpg
  • leather.jpg
  • s.jpg
RizVN Support

آمار بازدید


امروز1
دیروز10
این هفته11
این ماه194
آمار کل94943

انتخاب جای مناسب برای محل مرغداری گوشتی

برای انتخاب یک مکان مناسب برای پرورش مرغ گوشتی باید شرایطی را درنظر گرفت زیرا جوجه های گوشتی نسبت به تغییرات و بیماریها حساسیت نسبتا زیادی دارند .

محل مزارع گوشتی باید به نحوی انتخاب شود که در ان منطقه تراکم واحدهای مرغداری و مراکز جوجه کشی ،کارخانه های ساخت دان و حتی کشتارگاهها و دیگر اماکنی که به هر نحوی در ارتباط با این صنعت میباشد فاصله داشته باشد .

البته برای این مسئله نمیتوان فاصله مشخصی را تعیین کرد زیرا بعضی از بیماریها مانند برونشیت و نیوکاسل از راه دور و از طریق هوا به راحتی منتقل میشوند ، و بعضی بیماریهای دیگر مثل MG از طریق تماس مستقیم قابل انتشار هستند .

معذالک حداقل فاصله پیشنهادی 2 کیلومتر است و اقداماتی مانند حصارکشی ، درختکاری و دیوار کشی میتواند از عبور و مرور بی رویه انسانها و حیوانات جلوگیری کند .با توجه به اینکه انسان یکی از عوامل مهم انتقال بسیاری از بیماریها می‌باشد میتوان به منظور کاهش این امکان، اقداماتی از قبیل تعویض اجباری کفشها، لباس و شستن دستها، بهنگام ورود افراد به مزرعه را مد نظر قرار داد. مخصوصاً باید توجه داشت این گونه اقدامات بهداشتی در مورد افرادی که بسته به شغلشان به مزارع مختلف رفت و آمد می‌کنند حتماً انجام شــود‌. (مانند دامپزشکان و کارکنان امور خدماتی)

کارکنان مرغداریها اجازه نگهداری انواع طیور و پرندگان خانگی را ندارند . کارکنان از رفت و آمد به دیگر مرغداری ها نیز باید اجتناب کنند . انواع وسایل نقلیه و دیگر تجهیزات که به مزارع مختلف رفت و آمد میکنند نیز از عوامل دیگر انتقال عوامل بیماری زا هستند که قبل از ورود به مرغداری باید ضدعفونی شوند .

بعد از پایان هر دوره پرورش، کود موجود در آشیانه را بطور کامل خارج نموده و نسبت به شستشوی آشیانه، تجهیزات و وسایل با آب فراوان و مواد پاک کننده اقدام گردد. در طی مراحل مختلف ضدعفونی سعی گردد از تجهیزات ایمنی از قبیل ماسک استفاده شود.

استفاده از بستر مناسب و عاری از هر گونه آلودگی به قارچ و کپک در آشیانه از موارد بسیار مهم و قابل توجه می‌باشد.

 

 

جمع آوری کننده  : پروانه فراهانی       

09124439674