• blog_07312012_valerio_leather_2_popup.jpg
  • leather.jpg
  • s.jpg
RizVN Support

آمار بازدید


امروز1
دیروز10
این هفته11
این ماه194
آمار کل94943

خواص تخم کبک

تخم پرندگان دارای پروتئین بسیار زیادی می‌باشد و ترکیبات مغذی آن می‌تواند بخش عمده‌ای از نیاز به ویتامین‌ها و عناصر غذایی مورد نیاز بدن انسان را تامین کند.

طبع تخم کبک گرم و خشک است. برخی از مهمترین فواید مصرف تخم کبک به شرح زیر می‌باشد:
  • در سفیده تخم کبک مقدار فراوانی از عناصر مس، ید و منیزیم وجود دارد که در سنتز هموگلوبین نقش دارند و از این رو مصرف تخم کبک برای پیشگیری و رفع کم خونی مفید است.
  • در طب سنتی از خواص تخم کبک نپخته برای تقویت صدا و درمان سرفه استفاده می‌شود. همچنین تخم کبک خام برای افرادی که مبتلا به اختلالات تکلم هستند مفید است و به بهبود آنها کمک می‌کند.
  • مصرف تخم کبک به دلیل وجود انواع اسید آمینه‌های کمیاب در آن، برای سالمندان بسیار مفید است و به ترمیم سلول‌های از دست رفته بافت‌های بدن کمک می‌کند.
  • تخم کبک باعث افزایش اشتها شده و مصرف آن برای کودکان بسیار مفید است و به رشد بهتر جسمی و ذهنی آنها کمک می‌کند.  
  • استفاده از خواص تخم کبک برای کمک به درمان بیماری‌هایی مانند آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و يا حتی در بهبود ناراحتی‌های روانی و عقب افتادگی‌های جسمی و همچنين بي‌خوابی موثر است.
  • تخم کبک بسیار سریع هضم می‌شود و برای تقویت دستگاه گوارش بسیار مفید می‌باشد.
  • تقویت حافظه و کمک به بهبود فعالیت‌های ذهنی و پرورش قوای فکری از دیگر فواید مصرف آن در رژیم غذایی است.
  • تخم کبک باعث افزایش قوای جسمانی و جنسی می‌شود.