پرورش جوجه های گوشتی یکی از بهترین و لذت بخش ترین کارهایی است که هر پرورشدهنده مرغی تمایل به انجام آن دارد، چرا که جوجه ها پس از گذشت چهار الی پنج ماه کاملا بالغ شده و آماده کشتار و فروش به بازار خواهند بود. در این مقاله میخواهیم شما را با نحوه تغذیه جوجه های یک روزه و راهکارهای پرورش و نگهداری آنها تا زمان بلوغ آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.
زرده یک ماده مغذی قوی است که اساساً چربی وقسمتی از پروتئین مورد نیاز جنین را تامین می کند .جالب است بدانید نطفه دقیقاً روی زرده قرار گرفته و مراحل اولیه تشکیل را می گذراند ولی با این حال زرده آخرین بخش از تخم است که جهت خدمت به رشد جنین به مصرف می رسد .
در واقع زرده تعیین کننده کیفیت جوجه است .چرا که تمام چربی ، املاح و مواد مغذی برای پرورده شدن و جان گرفتن جوجه از طریق همین زرده تامین می شود .
پس از اینکه جوجه های مرغ را از دستگاه جوجه کشی بیرون آوردید، نباید تا ۲۴ ساعت آنها را تغذیه کنید، چرا که در بدن آنها محتویات کیسه زرده وجود داشته و این کیسه زرده باید کاملاً مصرف شود. بارها مشاهده شده که پرورش دهنده ها زیر بیست و چهار ساعت اقدام به دان دهی به جوجه ها می کنند و مانع از مصرف کامل کیسه زرده می شوند که در نهایت جوجه ها در اثر عفونت کیسه زرده از بین میروند.
در طی مدت این ۲۴ ساعت می توانید آنها را با محلول آب و شکر ۱۰ درصد تغذیه کنید، شکر باعث افزایش مقاومت و توان جوجه ها خواهد شد.
پس از گذشت ۲۴ ساعت از زمان تولد جوجه ها، می توانید آنها را با جیره استارتر تغذیه کنید. جیره غذای مخصوص جوجه ها در تمامی فروشگاه های محصولات طیور موجود می باشد، اما بهتر است از فروشگاه های معتبر و دارای مجوز از اداره دامپزشکی تهیه کنید تا سلامتی جوجه ها به خطر نیفتد.
همچنین می توانید آنها را با ترکیبی از پودر سویا، پودر ذرت، پودر گندم پودر نان خشک، پودر تخم مرغ آب پز شده و … تغذیه کنید، اما بهترین راه استفاده از جیره استارتر میباشد.
جهت اطلاعات بیشتر تماس با 09131392838-03134417994
Copyright © 2013 Soft Leather. All rights reserved
طراحی سايت , بهینه سازی،سئو و هاست : توسط گروه سايت سازی جوملا طراحی سایت حرفه ای