ايجاد جوجه هاي گوشتي نر بيشتر به كمك عصاره سير
تزريق عصاره سير به جنين جوجه ها در مراحل اوليه تكامل سبب افزايش جمعيت جوجه هاي گوشتي نر در طي آزمايش انجام شده در خاورميانه گرديده است .
از آنجايي كه جوجه هاي گوشتي نر نسبت به جوجه هاي گوشتي ماده سريع تر رشد ميكنند و ضريب تبديل پائين تري دارند ، تعجب آور نيست كه كوشش هايي جهت افزيش جمعيت جوجه هاي نر هچ شده صورت گيرد . محققين اثرات نسبي عصاره سير و چندين محرك گياهي ديگر را در تغيير جنسيت جوجه ها مورد مقايسه قرار دادند . محرك هاي گياهي در هفته هاي ابتدايي سبب رشد غدد بيضوي در جوجه هاي گوشتي جنس ماده شده اند.
خانم کشاورز09131393868.
اینستاirantoyor_3868
Copyright © 2013 Soft Leather. All rights reserved
طراحی سايت , بهینه سازی،سئو و هاست : توسط گروه سايت سازی جوملا طراحی سایت حرفه ای