???????? انواع جوجه ها
1️⃣ درجه یک : که بدون هیچ مشکلی به دنیا می آیند.
2️⃣ درجه دو : نوک زدن به پوسته و بیرون آمدن را به سختی انجام می دهند.
3️⃣ درجه سه : این جوجه ها قادر به نوک زدن به پوسته نمی باشند و در این حالت پوسته بایستی برای آنها شکسته شود.
4️⃣ درجه چهار : این جوجه ها غیر نرمال بوده زیرا وزن آنها پائین است ( وزن نرمال gr700> می باشد) اما غالبا غیر ممکن است که تخمها را در زمان صحیح با دست شکسته و بازکرد زیرا یا خیلی زود شکسته میشوند که در این زمان کیسه زرده هنوز مشخص است و یا دیر شکسته می شوند که در نتیجه جوجه خفه شده است. عموما جوجه های درجه 3 و 4 با مرگ و میر مواجه می شوند.
تا آنجائی که ممکن است کمک کمی باید به جوجه های در حال هچ (به دنیا آمدن) داده شود. جوجههائی که به طور نارس به دنیا می آیند در معرض عفونتهای نافی و کیسه زرده واقع می شوند که درمان ناحیه نافی بوسیله ضدعفونی کردن آن با مقادیرآزاد ید 7% و یا بتادین انجام می پذیرد.
⚠️دقت شود در زمان خرید تخم اطلاعات کافی از نوع والدین– نحوه جیره غذائی در دوران جفت گیری و تخمگذاری و نتایج هچری بدست آورید.
پروانه فراهانی
09124439674
Copyright © 2013 Soft Leather. All rights reserved
طراحی سايت , بهینه سازی،سئو و هاست : توسط گروه سايت سازی جوملا طراحی سایت حرفه ای