• blog_07312012_valerio_leather_2_popup.jpg
  • leather.jpg
  • s.jpg
RizVN Support

آمار بازدید


امروز1
دیروز10
این هفته11
این ماه194
آمار کل94943

جاگیری جوجه گوشتی در مزرعه

پس از تحویل جوجه ها باید بلافاصله در محدوده جوجه ریزی تخلیه شوند، باقی ماندن به مدت طولانی در جعبه ها موجب کم شدن بیشتر آب بدن پرنده­ها می­گردد که این مورد در نهایت افزایش تلفات اولیه و کاهش پتانسیل رشد را به دنبال خواهد داشت بنا براین جوجه ها باید در اسرع وقت از جعبه ها در اطراف آبخوری­ها تخلیه شوند.

در زمان تحویل گله باید همه پرسنل مرغداری قرنطینه و بهداشت را رعایت کرده لباسهای متحدالشکل و چکمه تمیز و عاری از آلودگی بپوشند بعد از تخلیه جوجه ها جعبه های حمل جوجه باید سریعا از سالن مرغداری خارج گردیده و معدوم شوند.

” تنظیم نامناسب دانخوری­ها باعث افزایش ضایعات دان می شود، در این حالت ضریب تبدیل غذایی بالا رفته و در صورت مصرف دان حاوی اجرام بیماریزا توسط جوجه های گوشتی احتمال خطر آلودگی باکتریایی بیشتر خواهد شد.“

سیستم تهویه به هنگام ورود جوجه ها باید خاموش باشد.

پس از تخلیه جوجه ها باید رفتار آنها به دقت تحت نظارت و کنترل قرار گیرد (معمولا 6 ساعت بعد از ورود، جوجه ها آرام می گیرند)

همه اطلاعات گله باید به طور کامل ثبت شوند (نژاد جوجه ها، تاریخ هچ جوجه ها، وزن جوجه ها در هنگام ورود به سالن پرورش، تاریخ تحویل جوجه ها، مشخصات کارخانه جوجه کشی و...)

لازم است جوجه های وازده، فلج، زخمی و دارای شکل غیر طبیعی سریعا از گله حذف شوند، زیرا نگهداری آنها فقط باعث افزایش هزینه خواهد شد و میزان تولیدشان نیز ناچیز خواهد بود و این برنامه باید در طول دوره پرورش به طور مرتب انجام شود.

نمونه برداری و خونگیری از گله جهت ارسال به آزمایشگاه برای اطلاع از وجود مایکوپلاسماها، سالمونلاها و همچنین تیتراسیون و... با توجه به برنامه ریزی مدون بطور منظم انجام شود.

قسمتی که در سالن برای پرنده ها در نظر گرفته می شود باید راحت، گرم، تمیز و بهداشتی باشد و بتواند از جوجه های تازه متولد شده به خوبی نگهداری نماید.

جمع آوری کننده : پروانه فراهانی

09124439674