از مهمترین نکات در جوجه کشی مصنوعی شترمرغ بهداشت دستگاه و سالن جوجه کشی می باشد که بایستی حتما از ورود افراد متفرقه به سالن جوجه کشی جلوگیری کرد. جوجه ها هنگام بدنیا آمدن دارای وزنی معادل 700 تا 1000 گرم می باشند. کف ،بینی های هچر باید اصطحکاک کافی داشته باشند تا از بازشدن پاهای جوجه جلوگیری شود.
بند ناف را به وسیله ی آیودین ضد عفونی خواهند کرد. اگر جوجه ها نتوانند از تخم شترمرغ خارج شوند ، باید به آنها کمک شود. این کار نیاز به مهارت کافی دارد و از هر گونه کار عجولانه که باعث نتایج منفی در هچر خواهد شد، پرهیز شود.
جمع آوری کننده : پروانه فراهانی 09124439674
Copyright © 2013 Soft Leather. All rights reserved
طراحی سايت , بهینه سازی،سئو و هاست : توسط گروه سايت سازی جوملا طراحی سایت حرفه ای