• blog_07312012_valerio_leather_2_popup.jpg
  • leather.jpg
  • s.jpg
RizVN Support

آمار بازدید


امروز1
دیروز10
این هفته11
این ماه194
آمار کل94943

پرورش جوجه شتر مرغ درایران و جهان

 

پرورش جوجه شتر مرغ

پس از خارج شدن جوجه ها باید در حرارت 30 تا32درجه ی سانتی گراد قرار بگیرند. باید حرارت را زیر منبع حرارتی مانند لامپ هیتر ، مادر مصنوعی برای جوجه مهیا کرد. در صورتی که شرایط مهیا باشد می توان جوجه ها را 24 ساعت پس از تولد در فضای آزاد قرار داد.  جوجه ها هنگام تولد ، به مراقبت بیشتری نیاز دارند.

باید بهداشت سالن را رعایت کرده و شرایط مناسب از نظر دما و تهویه برای جوجه آماده کنید. از مهمترین علت های مرگ و میر جوجه شترمرغها  تا سن 14 روزه گی عفونت کیسه ی زرده می باشد. این عفونت از طریق تخم ، دستگاه جوجه کشی ، بند ناف ، غذا و خوردن مدفوع از طریق روده به کیسه ی زرده انتقال می یابد. جذب نشدن به موقع کیسه ی زرده می تواند باعث عفونت و مرگ جوجه شود. استرس می تواند کیسه ی زرده را در بدن جوجه باقی و عفونت را فراهم کند.

 

جمع آوری : 09124439674