• blog_07312012_valerio_leather_2_popup.jpg
  • leather.jpg
  • s.jpg
RizVN Support

آمار بازدید


امروز1
دیروز10
این هفته11
این ماه194
آمار کل94943

آماده سازی و شروع جوجه کشی

آموزش پرورش بوقلمون و جوجه کشی از تخم بوقلمون

بوقلمون

بوقلمون پرنده ای از رسته ماکیان سانان و با جثه بسیار بزرگ است. در بدن این پرنده هر دو نوع گوشت قرمز و سفید وجود دارد. 35 درصد گوشت این پرنده را گوشت تیره و 65 درصد آن را گوشت سفید تشکیل می دهد و گوشت سفید آن طعمی شبیه گوشت مرغ و گوشت تیره آن طعمی شبیه گوساله دارد. گوشت این پرنده طعمی بسیار لذیذ دارد و در سراسر جهان از آن برای تهیه خوراکی استفاده می شود.
این پرنده برای اولین بار توسط تجار از اروپا وارد ایران شدند و تا مدتی پیش هم جوجه های یک روزه آن از آلمان و فرانسه وارد کشور می شدند. اما هم اکنون وارد کردن جوجه های این پرنده از خارج ممنوع است و فقط تخم های نطفه دار بوقلمون وارد کشور می شوند و در ایران از آن ها جوجه کشی می شود.
گرداورنده لیدا راعی