اثرات تغذيه در كيفيت مرغ گوشتي
در حال حاضر تحقيقات در علوم طيور عمدتاٌ بر روي ارتقاي كارايي و تركيب بدن طيور متمركز شده است. هر چند كه پيشرفتهاي حاصل اغلب به دنبال انتخابهاي ژنتيكي بودهاند ولي نقش عوامل تغذيهاي نيز در اين ميان حائز اهميت ميباشد. علاوه بر اين، تغذيه تاثير بهسزايي بر روي خصوصيات كيفي گوشت مرغ دارد. در اين مقاله به گوناگونيهاي احتمالي كيفيت مرغ گوشتي در ارتباط با عوامل تغذيهاي اشاره شده است.
هضم نشاسته با سرعت كند در تغذیه جوجه های گوشتی
09131393868خانم کشاورز
Copyright © 2013 Soft Leather. All rights reserved
طراحی سايت , بهینه سازی،سئو و هاست : توسط گروه سايت سازی جوملا طراحی سایت حرفه ای