• blog_07312012_valerio_leather_2_popup.jpg
  • leather.jpg
  • s.jpg
RizVN Support

آمار بازدید


امروز16
دیروز15
این هفته79
این ماه179
آمار کل95401

شستشو و ضدعفونى كردن سالن ها

الف : شستشو و ضدعفونی کردن سالن های 

مرحله 1-تخلیه کود حاصل و حمل ان به بیرون از مزرعه

 

مرحله 2-پاکسازی سالن ها در محوطه از بقایای کود و پر و لاشه و سایر بقایای آلودکننده از دور قبل صورت پذیرد . 

 

مرحله 3-کلیه تجهیزات و لوازم از قبیل دانخوری ، آبخوری و غیره ...... از سالن ها خارج و جهت شستشو و ضدعفونی به محوطه خارج از سالن منتقل شود . 

 

مرحله 4-با استفاده از آب گرم (با فشار قوی ) کلیه قسمتهای سالن ها از قبیل کف – سطوح داخلی و خارجی دیوارهای سالن – پشت بام و سایر تاسیسات (کارخانه تهیه دان – انبار ها – دفتر کار – اتاق نگهبانی و .......)  کاملا پاکیزه شود . 

مرحله 5-شستشوی بعدی با استفاده از صابون مایع – محلول های پاک کننده و .......انجام گیرد و سپس با آب گرم و فشار مناسب کلیه قسمتها پاکیزه شود . 

 

مرحله 6-تعمیر و مرمت هر گونه منفذ و برطرف کردن خرابی های موجود در سطح سالن ها و سایر تاسیسات رفع پارگی های توری پنجره ها در این مرحله الزامیست .

 

مرحله 7-شعله دادن کف و دیوارهای سالن از داخل و خارج تا ارتفاع 1/5متر . 

 

مرحله 8-ضدعفونی کلیه سطوح (کف – سقف – دیوارها – پشت بام ) 

 

مرحله 9-نظافت و ضدعفونی سیستم تهویه و سیستم های برق 

 

مرحله 10- پس از پایان مرحله 9 کلیه درب ها و پنجره های سالن ها و سایر تاسیسات تا ضد عفونی نهایی پس از نصب لوازم و تجهیزات باید بسته باشد. 

 

ب :شستشو و ضدعفونی لوازم و تجهیزات 

 

مرحله 1-کلیه لوازم و تجهیزات از قبیل دانخوری و آبخوری و آنهایی که قابل شستشو می باشند به خارج از سالن ها منتقل شود و باید در مرحله اول در آب گرم غوطه ور گردند . 

 

مرحله 2-لوازم فوق را مجددا با آب گرم و برس شسته و سپس با ماده ضدعفونی کننده موثر به مدت دوساعت غوطه ور و ضد عفونی گردند و متعاقبا با آب تمیز آب کشیده شود . 

 

ج :پاکسازی و شستشو و ضد عفونی محوطه 

 

مرحله 1-سطوح آسفالته و بتونی محوطه پس از شستشو سالن ها با آب فشار قوی باید کاملا تمیز شود . 

مرحله 2-کلیه سطوح مطرح شده در مرحله 1 و همچنین سطوح خاکی و ....... باید شعله داده شوند . 

مرحله 3-اسپری ماده ضد عفونی کننده برروی سطوح اعم از آسفالت شده و بتونی و شنی و خاکی الزامیست . 

 

مرحله 4–آهک پاشی سطوح غیر قابل شستشو محوطه  پس از انتقال لوازم و تجهیزات  به داخل سالن ها با آب آهک تازه انجام پذیرد. 

 

مرحله 5–تامین محلول ضدعفونی در مدخل درب ورودی اداری و سالن ها پس از شستشو و ضد عفونی سالن ها الزامیست . 

 

د: شستشو و ضد عفونی شبکه آبرسانی 

 

1-کلیه شبکه آبرسانی محتوی آب آشامیدنی تخلیه و شستشو و تمیز شود . 

 

2-مخازن و لوله ها با محل ضدعفونی کننده پر گردیده و پس از 24 ساعت محلول تخلیه و سپس سیستم با آب تمیز شستشو داده شود.

اسكندرى-٠٩١٣١٣٩٢٨٣٨

https://t.me/nemunetakk