الف : شستشو و ضدعفونی کردن سالن های
مرحله 1-تخلیه کود حاصل و حمل ان به بیرون از مزرعه
مرحله 2-پاکسازی سالن ها در محوطه از بقایای کود و پر و لاشه و سایر بقایای آلودکننده از دور قبل صورت پذیرد .
مرحله 3-کلیه تجهیزات و لوازم از قبیل دانخوری ، آبخوری و غیره ...... از سالن ها خارج و جهت شستشو و ضدعفونی به محوطه خارج از سالن منتقل شود .
مرحله 4-با استفاده از آب گرم (با فشار قوی ) کلیه قسمتهای سالن ها از قبیل کف – سطوح داخلی و خارجی دیوارهای سالن – پشت بام و سایر تاسیسات (کارخانه تهیه دان – انبار ها – دفتر کار – اتاق نگهبانی و .......) کاملا پاکیزه شود .
مرحله 5-شستشوی بعدی با استفاده از صابون مایع – محلول های پاک کننده و .......انجام گیرد و سپس با آب گرم و فشار مناسب کلیه قسمتها پاکیزه شود .
مرحله 6-تعمیر و مرمت هر گونه منفذ و برطرف کردن خرابی های موجود در سطح سالن ها و سایر تاسیسات رفع پارگی های توری پنجره ها در این مرحله الزامیست .
مرحله 7-شعله دادن کف و دیوارهای سالن از داخل و خارج تا ارتفاع 1/5متر .
مرحله 8-ضدعفونی کلیه سطوح (کف – سقف – دیوارها – پشت بام )
مرحله 9-نظافت و ضدعفونی سیستم تهویه و سیستم های برق
مرحله 10- پس از پایان مرحله 9 کلیه درب ها و پنجره های سالن ها و سایر تاسیسات تا ضد عفونی نهایی پس از نصب لوازم و تجهیزات باید بسته باشد.
ب :شستشو و ضدعفونی لوازم و تجهیزات
مرحله 1-کلیه لوازم و تجهیزات از قبیل دانخوری و آبخوری و آنهایی که قابل شستشو می باشند به خارج از سالن ها منتقل شود و باید در مرحله اول در آب گرم غوطه ور گردند .
مرحله 2-لوازم فوق را مجددا با آب گرم و برس شسته و سپس با ماده ضدعفونی کننده موثر به مدت دوساعت غوطه ور و ضد عفونی گردند و متعاقبا با آب تمیز آب کشیده شود .
ج :پاکسازی و شستشو و ضد عفونی محوطه
مرحله 1-سطوح آسفالته و بتونی محوطه پس از شستشو سالن ها با آب فشار قوی باید کاملا تمیز شود .
مرحله 2-کلیه سطوح مطرح شده در مرحله 1 و همچنین سطوح خاکی و ....... باید شعله داده شوند .
مرحله 3-اسپری ماده ضد عفونی کننده برروی سطوح اعم از آسفالت شده و بتونی و شنی و خاکی الزامیست .
مرحله 4–آهک پاشی سطوح غیر قابل شستشو محوطه پس از انتقال لوازم و تجهیزات به داخل سالن ها با آب آهک تازه انجام پذیرد.
مرحله 5–تامین محلول ضدعفونی در مدخل درب ورودی اداری و سالن ها پس از شستشو و ضد عفونی سالن ها الزامیست .
د: شستشو و ضد عفونی شبکه آبرسانی
1-کلیه شبکه آبرسانی محتوی آب آشامیدنی تخلیه و شستشو و تمیز شود .
2-مخازن و لوله ها با محل ضدعفونی کننده پر گردیده و پس از 24 ساعت محلول تخلیه و سپس سیستم با آب تمیز شستشو داده شود.
اسكندرى-٠٩١٣١٣٩٢٨٣٨
https://t.me/nemunetakk
Copyright © 2013 Soft Leather. All rights reserved
طراحی سايت , بهینه سازی،سئو و هاست : توسط گروه سايت سازی جوملا طراحی سایت حرفه ای