• blog_07312012_valerio_leather_2_popup.jpg
  • leather.jpg
  • s.jpg
RizVN Support

آمار بازدید


امروز2
دیروز6
این هفته21
این ماه121
آمار کل95343

جایگزینی گوشت قرمز با گوشت سفید

جایگزینی گوشت قرمز با گوشت سفید مرغ ، کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را در انسان کاهش می دهد. محققین دانمارکی در این مطالعه ، رژیم غذایی بیش 53.163 نفر را طی یک دوره 4 تا 15 ساله مورد برسی قرار دادند . در این برسی با پرسشنامه ای 192 بخشی ، به ارزیابی رژیم غذایی افراد پرداخته شد . از سوی دیگر ، نسبت خطر و فاصله اطمینان 95 درصدی برای دیابت نوع 2 همراه با جایگزینی مواد غذایی مختلف ، با استفاده از مدل های تصادفی متناسب تعدیل شده نیز محاسبه شد . بر اساس نتایج به دست امده نهایی ، جایگزینی گوشت قرمز با گوشت سفید مرغ ، با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه بود . همچنین جایگزینی گوشت قرمز فرآوری شده نیز همین نتایج را در پی داشت .