جلوگیری از ورود زود هنگام به مرحله تولید و داشتن اضافه وزن باعث اقزایش خطر الودگی به E کولای و ایجاد پریتونیت را بالا برده و نیلز به انتی بیوتیک را افزایش میدهد.از هنگام انتقال 5 درصد تولید مقادیر و سطح خوراک باید بر اساس پروفایل و ساختار وزنی بدن تعریف و تعیین شود . از 5 درصد تولید تا پیک تولید بر اساس مقدار تولید سطح و مقدار خوراک تعیین و افزایش می یابد . تعیین سطح خوراک بعد از دوران پیک باید بر اساس افزایش 10 تا 20 گرمی هفتگی وزن بدن و وزن تخم مرغ و درصد تولید هفتگی باشد . مقدار خوراک باقیمانده 5 تا 6 ساعت پس از توضیع خوراک در دانخوری ها باشد.
Copyright © 2013 Soft Leather. All rights reserved
طراحی سايت , بهینه سازی،سئو و هاست : توسط گروه سايت سازی جوملا طراحی سایت حرفه ای